Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

YHA praznuje s popusti v Sunny Qld

Vsebina

YHA QueenslandV sončnem Queenslandu je čas praznovanja! Da bi obeležili uradno otvoritev novega hostla Brisbane City in stoletnico hostelinga, smo pri  pripravili avstralcem ponudbo, ki ne bo izpraznila njihovih žepov!

Oglejte si to moderno poslopje v centru mesta, v času trodnevnega bivanja in odkrijte Brisbane in njegovo sončno okolico! Brisbane City ponuja moderne klimatizirane dvoposteljne sobe, bazen na strehi in sončno teraso s pogledom na reko Brisbane in na samo mesto, samopostrežno kuhinjo ter notranjo jedilnico in jedilnico na prostem, skupne prostore s televizijo in igralne sobe z biljardom in Nintendo Wii. Po vsem hostlu imate dostop do brezžične internetne povezave, prav tako pa vam nudimo oglede in varno parkirišče. Skratka, hostel je idealno izhodišče za raziskovanje!

YHA QueenslandPreživite sproščen dan v odkrivanju znamenitosti in zvokov Brisbana, preden se odpravite na bližnji otok Moreton, kjer se lahko zabavate na plaži, ali pa odkrivate Zlato obalo z njenimi dežnimi gozdovi in slapovi. Še nikoli doslej ni bil takšen odih tako cenovno ugoden!

Brisbane Budget Break 1:
• Tri nočitve v dvoposteljni sobi v Brisbane City YHA
• Prost dan za raziskovanje mesta Brisbane
• Celodnevni ogled otoka Moreton vključujoč kosilo
• $285* na osebo (če sta obe postelji zasedeni)

Brisbane Budget Break 2:
• Tri nočitve v dvoposteljni sobi v Brisbane City YHA
• Prost dan za raziskovanje mesta Brisbane
• Ogled dežnega gozda in Zlate obale, vključujoč kosilo
• $240* na osebo (če sta obe postelji zasedeni)

* Cene veljajo do konca septembra 2009. Cene veljajo za člane YHA. Ostali imajo morebitna doplačila, s katerimi bodo seznanjeni ob sami rezervaciji. Vse ponudbe so vezane na zasedenost.


K ceni dodajte še ceno letalskega prevoza iz vam najbližjega letališča (Sydney od $138 po osebi, Melbourne od $278 po osebi, Adelaide od $198 po osebi)

Za rezervacije se obrnite na YHA Travel tel:(07) 3236 1680, email: travel@yhaqld.org ali pa nas obiščite na: 450 George Street, Brisbane (od ponedeljka do petka med  9:00 in 17:30).

Sorodni članki

Prijava