Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Najnovejši hostel na otoku Bornholm

Vsebina
Bornholm je prelep otok in najbolj sončna regija na Danskem.  Vsaka pokrajina na Bornholmu je edinstvena in obiskovalcem ponuja nepozabne počitnice.  Granitne obale, plaže, očarljive hiše, vznemirljive lokacije, kavarne in restavracije ... Ta biser v Baltskem morju je najlepši dragulj Danske. 
 
 
Zveza Danhostel ima šest hostlov na otoku Bornholm, najnovejši je Danhostel Sandvig.  Nahaja se na severu Bornholma, ponuja pa odlične cene in prelepo lokacijo. Ima kar 27 družinskih sob in sob z zakonsko posteljo in je tako ponuja odlično izkušnjo za popotnike, skupine in družine.  Vsak dan strežejo krepak zajtrk, prav tako pa je za obiskovalce tukaj kuhinja, soba s televizijo, prelep vrt, teraso in brezplačni internet. Za željne pustolovščine je na voljo plezalna stena, namizni tenis, namizni nogomet, pa tudi ribolov, vožnja s kajaki, kolesarjenje in pohodništvo.   
 
 
Mesto Sandvig je izredno lepo in ponuja tudi očarljivo naravo. Sončni zahod na slikovitem pristanišču blizu Hammerknudna ponuja čisto romantiko.  Celoten otok je zlahka prekolesariti. Tako boste odkrili ruševine Hammershusa, slavne okrogle cerkve, muzej kamnoloma Moseløkkens in veliko več. Preskusite najdaljši zip line v Opalsøen, kupite domač sladoled v Bornholmsku in ne pozabite obiskati dimnic, domačih čokoladnic in tovarn karamele in sladkarij. 
 
Uživajte v počitnicah na Bornholmu, danskemu biseru na Baltskem morju.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava