Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Hostel Zurich praznuje zlati jubilej

Vsebina
V maju Zurich Youth Hostel praznuje svoj 50. rojstni dan. Čeprav je glavna stavba stara že pol stoletja, tega zagotovo ne kaže. Zakaj? Zaradi velike prenovitve med 2002 in 2004. Od takrat hostel ponuja prostorno in moderno avlo, pa tudi moderno opremljeno dvorišče, ki je srečišče za mednarodne popotnike. Ponuja tudi skromne in udobne sobe z dvema do štirimi posteljami. V Zurichu in drugih švicarskih mladinskih hostlih gostje spijo pod odejami. Posteljnina in zajtrk sta vedno vključeni v ceno.
 
 
Zurich Youth Hostel je odprt 24 ur na dan, tako da lahko popotniki res spoznajo to kozmopolitansko mesto. Pot iz hostla do glavne postaje v središču mesta vam bo vzela le 15 minut. Petminutni sprehod bo goste popeljal do obale jezera. In mladinski kulturni center Rote Fabrik je le nekaj korakov dlje.
 
 
Zurich je vedno vreden obiska in vedno preseneti – včasih se zdi, kot da je mesto glasna, živahna metropola, v naslednjem trenutku pa izžareva mirnost in ležernost na ulicah starega mesta. Zaradi jezera Zurich se boste tukaj lahko sprostili. Ob jezeru lahko občudujete alpsko panoramo, se sprehodite skozi park in opazujete jadrnice na vodi. Poleti je odprtih veliko javnih plavalnih bazenov. Če iščete pustolovščino, prav tako ne boste razočarani, še posebej ob večerih. Nočno življenje Zuricha je znano po vsem svetu. Ponuja nešteto koncertnih dogodkov, diskov, barov, majhnih lokalčkov, ki so zatočišče nočnim veseljakom. Vse je tukaj. Naj bo tih ali glasen, majhen ali velik – v Zurichu se bo vam uresničila vsaka želja.
 

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava