Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Pet najboljših pohodniških poti v Izraelu

Vsebina
Izrael je ena izmed destinacij, ki si jo moraš ogledati peš, kar pomeni, da moraš na poti spati v dobrem hostlu. Izrael je raj za najboljše možnosti, ki vam bodo omogočile uživati v vsakem trenutku. Vse poti so jasno označene in vam bodo odprle vse možnosti poti, kamor se boste lahko odpravili. 
 
HI Israel ponuja ene najboljših nastanitev. Imeli boste vse, kar bi sploh lahko potrebovali in možnost, da si odpočijete v odličnem hostlu in da imate udoben in varen prostor za spanec. Če boste izbrali hostel, pomeni da boste varni in zadovoljni s toplim obrokom na lokaciji, ki je blizu vaše pohodniške poti. Zaslužite si najboljše in to je HI Israel.
 
Pet najboljših pohodniških poti v Izraelu
 
1. Nahal Katlav: To je popoln pohod, ki traja štiri ure. Začne se pri stojnici s sladoledom in vam ponuja slikovit pohod. Uživali boste ob lepoti narave in celotne okolice.
 
2. Pot Burma: To je še ena lokacija, ki je neverjetna in popolna za uživanje in za pogled v zgodovino. Nekatere poti vključujejo vojno za neodvisnost, pa tudi druge ključne dogodke v zgodovini. Pohod traja 3,5 ur in je odlična lokacija za uživanje v zgodovini.
 
3. Zgornja pot Nahal David: To je neverjetna lokacija, kjer boste uživali v lepoti in v zgodovini okolice. Ustavili se boste lahko ob več točkah, ki vam bodo odprle pogled v lepoto zgodovine.
 
4. Nahal Dragot: Čudovita pohodniška pot vam bo razkazala lepoto pokrajine. Ta pot vas bo skoraj preobrazila in vas spremenila, tako kot je mnoge Izraelce na tej poti.
 
5. Wadi Kelt: To je prelepa lokacija s čudovito potjo, na katero se letno poda okoli 60000 obiskovalcev in je pot, ki pelje od Mrtvega morja do središča mesta. Tukaj boste našli tudi veliko lokacij, kjer se lahko ustavite in si odpočijete oči na lepoti pokrajine.
 
 
HI Israelovi hostli se nahajajo na najboljših lokacijah blizu popotniških poti in zanimivih točk. Uživali boste lahko v lepoti te lokacije, v vsem, kar ponuja, hkrati pa boste imeli varno in udobno nastanitev. Popotništvo je zelo zabavno in nekaj, kar morate storiti, da res uživate v Izraelu.
 
Kontaktirajte nas na: 

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava