Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Hibernia Residence – Prenovljen in ponovno odprt

Vsebina

Preteklih nekaj mesecev je NSTS investirala v obnovo »Hibernia Residence and Hostel« v Sliemi. Sedaj se lahko pohvalimo s povsem prenovljeno recepcijo, sprejemnim prostorom, dvoriščem in vrtom. Dodanih je bilo tudi veliko ateljejev, tako da jih je sedaj skupno 41. Vsak atelje je opremljen z internetno točko, grelcem, ventilatorjem in trezorjem. Imajo vsak svoje sanitarije in majhno kuhinjo z mikrovalovno pečico, grelno ploščo, jedilnim kotičkom in mizo.

NSTS predstavlja nov neformalni prostor druženja, kjer lahko mladi vseh narodnosti razmejujejo izkušnje, ter varno in udobno spijo. Vabimo jih na samostojne ali skupinske počitnice, športne, kulturne, jezikovne ali kakšne druge dejavnosti, daljše bivanje za študente na izmenjavi in vse, ki bi radi delili z nami naš udobni topli domek in so mlajši od 35 let.


 
Odkar je prenovljen je to med najlepšimi hostli in ni čudno, da je najpriljubljenejši hostel na otoku Malta. Za več informacij obiščite: www.nsts.org .


Posebne poletne ponudbe

Ob poceni nastanitvi pa ima NSTS lasten jezikovni tečaj za angleški jezik. Ponujamo tečaje za mlade (pod 18) in starejše željne učenja jezika. V mesecu juliju imamo cel kup poletnih ponudb, za vse, ki se želijo na Malto priti učiti angleščine. NSTS in Air Malta sta skupaj pripravila promocijsko ponudbo za junij in julij 2009.
 
Ponudba velja za vse, ki rezervirajo jezikovni tečaj z nastanitvijo in letijo iz sledečih mest:
 
AMSTERDAM, BRUSSELS, ISTANBUL, SOFIA, ATHENS, ZURICH, GENEVA, PRAGA, DUSSELDORF, HAMBURG, LEIPZIG, BERLIN, STUTTGART, DUNAJ, BUDIMPEŠTA, MARSEILLE, TOULOUSE in LYON
 
Ob teh paketih je polet skoraj brezplačen.
 
ZA MLADE UČENCE (pod 18 let) ki bi prišli med 13 junijem in 30 Junijem 09: 
Paket vključuje počitniški tečaj z 20 interaktivnimi urami angleščine na teden + zabavni in kulturni program. Nastanitev je pri družinah gostiteljicah.
Rezervirajte ta paket za dva tedna in še dodatno privarčujte pri poletu!
 
ZA ODRASLE UČENCE ki bi prišli med 13 junijem in 30 Junijem 09: 
Na izbiro imate intenzivni poletni tečaj, splošni intenzivni tečaj, poslovna ngleščina, ali pa individualne ure.  
  
Rezervirajte enega naših jezikovnih paketov za odrasle (za en ali dva tedna) in prihranite pri poletih.

 
Več informacij najdete na www.nsts.org.

Sorodni članki

Prijava