Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Kolesarjenje v Angliji

Vsebina
YHA kolesarjenje v Angliji in Walesu

Tukaj so razlogi, zakaj je YHA vedno prvo mesto za kolesarjenje, ko izbirate nastanitev. Na YHA smo v kolesarske objekte investirali 269500 £, da bi zagotovili, da imajo hostli vse, kar potrebujete vi in vaša kolesa. Veliko našega osebja in članov je navdušenih kolesarjev in naši hostli se nahajajo na najboljših lokacijah za gorsko in navadno kolesarjenje na svetu. Skratka, odločeni smo, da vam zagotovimo najboljšo kolesarsko izkušnjo.


V kolesarjenje bomo investirali 108000 £, od drugih oblasti pa smo prejeli še 161500 £. To pa  je le začetek našega osredotočenja na kolesarje. Kasneje v letu bomo naznanili še našo drugo fazo. Če načrtujete aktivne počitnice na vašem kolesu, je prvih 25 hostlov, ki bodo imeli korist od naših investicij naslednjih: YHA Berwick, YHA Helmsley, YHA Malham, YHA Hawkshead, YHA Keswick, YHA Castleton, YHA Hartington Hall, YHA Hathersage, YHA Ilam Hall, YHA National Forest, YHA Edale, YHA Ravenstor, YHA Eyam, YHA Youlgreave, YHA Conwy, YHA Eastbourne, YHA Holmbury St Marys, YHA London Lee Valley, YHA South Downs, YHA Truleigh Hill, YHA Bristol, YHA Dartmoor, YHA Eden Project, YHA Swanage in YHA Wye Valley.


Če potrebujete kraj, kjer boste umili svoje kolo ali kraj, kjer bo vaše kolo varno, smo odločeni, da bodo naši hostli to poskrbeli. Naši prvorazredni objekti vključujejo priročne stvari kot so pripomočki za vzdrževanje in popravilo vašega kolesa, za popravilo vaše verige ali napolnitve zračnice. Naše že obstoječe objekte smo posodobili in menjali, da smo dosegli višji standard, kot so izboljšanje varnosti pri ključavnicah in gradnja kolesarskih ut. Smo več kot nastanitev, saj na najboljših mestih ponujamo tudi kolesa, kolesarske pralnice in kolesarska parkirišča. Imamo tudi sobe za sušenje oblačil, pripravimo vam krepak obrok za zraven in še in še, saj s tem izpolnimo vsake želje kolesarja. Če tega, kar potrebujete ni na voljo, vas lahko povežemo s partnerji in vam priporočimo najboljši kraj za najem koles ali popravilo.

Naši hostli se nahajajo na odličnih kolesarskih poteh v Angliji in Walesu, nekatere so prav pred našim pragom. Osebje v hostlih vam bo z veseljem pokazalo najboljše poti z možnostmi za cestno kolesarjenje, gorsko kolesarjenje ali lažje, družinske poti. Velika Britanija ima fantastično mrežo kolesarskih poti, ki vodijo skozi mesta, deželo, obalo in gozdove.

Če iščete odličen kraj za vas in vaše kolo, ne glejte drugam kot na YHA. Ugotovili boste, da smo tudi mi skoraj tako entuziastični glede kolesarjenja kot vi.


Sorodni članki

Prijava