Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Mobilna učilnica

Vsebina
Izpopolnjuj se med potovanjem, delaj dobro in se povezuj.

Je tudi tebe zajela potovalna mrzlica? Poznaš občutek potrebe po neprestanem potovanju, spoznavanju novih krajev, kultur in ljudi? Bi si želel popotniških doživetij na bolj avtentičen način?


Potovanja so postala način pobega iz realnosti domačega vsakdana, naša potovalna ideja je zasnovana na tem, da izkoristimo prav vsak dan v nekem novem okolju za osebno rast in razvoj popotnikov. Namen ON BOARD pustolovščine je metaforično potovati s šolskim avtobusom, ki predstavlja motor za nova znanja in doživetja.

Za vas smo pripravili trideset dnevno atraktivno in poučno potovanje po tuji državi. Na poti boste spoznali in se naučili veliko novega. Družili se boste z lokalnimi mentorji, ki bodo z vami delili doživetja in svoje izkušnje na različnih delavnicah. Veliko se bomo tudi naučili drug od drugega s pomočjo druženja in izmenjave izkušenj. Vsak član popotniške druščine je lahko tako učenec kot tudi učitelj, svoj talent, izkušnje in znanja boste lahko delili znotraj skupine popotnikov kot tudi z lokalnimi skupnostmi, ki se jih bo obiskalo. Popotniki bodo vplivni in aktivni opazovalci.

Slovenija je bila izbrana kot naša druga destinacija, ki jo bomo obiskali. Skupina 18 ‘on board’ popotnikov bo 30 dni potovala po državi in se družila z več kot dvajsetimi mentorji ter obiskala veliko prečudovitih, dih jemajočih lokacij. Cena celotne pustolovščine je med 2000 in 2500 USD. Pokriti so stroški prevoza (2 kombija), namestitve v prečudovitih krajih, prenočilo se bo v hotelih, hostlih, gostiščih ali na lokalnih kmetijah, jedlo se bo okusne tradicionalne jedi in lokalno ekološko pridelano hrano, kolikor bo to le mogoče.  

Zakaj Slovenija? Odgovor vas čaka v videu.   


Greš z nami ON BOARD?
Veselimo se tvoje prijave ali prijave tvojih prijateljev in skupaj se bomo podali na to epsko dogodivščino. Obiščite nas na naši internetni strani in izpolnite prijavo, ki ji bo sledil intervju z On Board ekipo s katero boste uskladili pričakovanja pred potjo.

Če se nam ne uspete pridružiti v Sloveniji, brez skrbi, v novembru se odpravljamo v Gvatemalo, tudi tam bomo veseli vaše družbe, ne odlašajte s prijavo. Lahko se prijavite tudi na naše novice in prejemate obvestila o doživetjih, ki so v planu v prihajajočem letu 2016.

Več informacij o nas najdete na naši internetni strani, predlagamo vam tudi, da si ogledate naš predstavitveni video.


Prevedla Petra Peroci





Sorodni članki

Prijava