Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Več kot dober razlog za obisk otoka Lošinja

Lošinj je znan kot otok raznovrstnosti in to ni le puhlica....otok namreč nudi veliko več kot le nastanitev v kvalitetnem hotelu ob obali. Tukaj vam bomo predstavili vsaj kanček ponudbe otoka.

Vsebina

Preko 100 let tradicije zdravil in turizma

Že leta 1892 so Habsburgi proglasili otok za naravno zdravilišče, zaradi njegove ugodne klime. Otok omogoča idealne pogoje za hitrejše okrevanje, zlasti pozimi, pa tudi pomladi in poleti. Tako je Lošinj izvrstno anti-stresno in wellness središče.

Vonji in okusi Lošinja

Vsak mesec v letu je posvečen zdravilni rastlini ali lončnici.
Ta mreža arome se je razširila v gostinstvo, na razstave, prireditve… skratka povsod, kjer se uporabljajo avtentične otoške rastline.

Padalski foto-natečaj

Natečaj spodbuja fotografe, da se potegujejo za najboljšo fotografijo pred, po ali med prostim padom. Padalske aktivnost so pa prav tako raznolike (od samostojnih, do skupinskih skokov, itd.).

Številčne in raznolike razstave

V nekaj galerijah in muzejih bodo različne razstave večih umetnikov, hkrati pa bodo na ogled tudi stalne zbirke. V kratkem bomo lahko tudi pokazali HRVAŠKEGA APOXYOMENOSa (iz 2.  – 1. stoletja PRED NAŠIM ŠTETJEM) – bronast kip atleta, najdn blizu otoka, ki je spodbudil potapljaštvo.

Več glasbenih prireditev in koncertov

Melodije Istre in Kvarnerja, OSOR, Dnevi glasbe, Kitara v svetu, Klape, koncert CAMBI, večer španske glasbe, večer šansonov, Jazz festival Lošinj…

Tradicionalne igre in festivali

Ribiške igre, ljudski festivali in ostale prireditve, ki se odvijajo tokom celega leta...

Športni dogodki

Različni športni dogodki vas kar vabijo k ogledu (košarka, odbojka… pa vse do ribarjenja).

Obiščite nas in uživajte

Da bi lahko doživeli vsaj delček tega, vas vabimo v naš hostel, ki se nahaja v Veli Lošinj.  Prijazno osebje, lepo okolje, udobna namestitev, udobne zasebne sobe in še kaj, bo vaš dopust naredilo nepozaben. Pridete lahko sami, v paru ali skupini.

Hostel se nahaja v čudoviti vili zgrajeni leta 1889.

V treh nadstropjih so sobe z dvema, tremi, štirimi ali petimi posteljami. Hostel ima samopostrežno restavracijo (s televizijo), bar, internetni kotiček, teraso obdano s sredozemskim vrtom. Zagotovo vam bo všeč vzdušje.

Ker so nastanitvene kapacitete manjše, vam priporočamo, da čim prej rezervirate.

Hostel VELI LOŠINJ
Kaciol 4
51 551 Veli Lošinj
tel: 051 / 236 234
fax: 051 / 236 239
e-mail:
losinj@hfhs
www.hfhs.hr

Sorodni članki

Prijava