Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Kaj se to poletje dogaja na Malti?

Vsebina
Si želite več kot samo počitnice na plaži? Potem je Malta odlična izbira: le kratek let iz evropskih letališč in živahen koledar dogodkov vas bosta prepričala, da začnete takoj načrtovati vaše potovanje. Ta majhen, a čudovit otok se nahaja v srcu Mediteranskega morja južno od Italije. 



Poletje vas bo prepričalo z živahnim koledarjem dogodkov, od umetniških razstav do glasbenih festivalov in ognjemetov, ki vas bodo presenetili vsak dan. Med dogodki lahko uživate na soncu, med plavanje v azurnem morju, poskusiti pa morate tudi mediteransko hrano.



Nastanitev lahko poiščete v NSTS Hibernia, ki se nahaja v kraju Sliema, le 5 minut stran od plaže. Nastanitev je v apartmajih, ki sprejemajo do 4 ljudi, imajo kopalnico, kuhinjo, veliko jih ima tudi balkon. Terasa na strehi v šestem nadstropju je popolni kraj za oddih in druženje z drugimi popotniki, med tem ko se odločate, na kateri dogodek se boste v sončni Malti podali naslednji dan. Vsi apartmaji imajo elektronsko varovana vrata za mirne misli.

Na NSTS smo izbrali najboljših 10 dogodkov, ki se to poletje odvijajo na Malti:  
- Digitalna razstava Axra Digital Arts, 5. junij do 1. julij. 
- Mednarodni festival umetnosti Victoria, 10. junij do 13. julij. 
- Festival folk glasbe Ghanafest Malta, 12. junij do 14. junij .
- Filmski festival Valletta, 15. junij do 21. junij. 
- Isle of MTV, 7. junij. 
- Festival džeza Malta, 16. julij do 18. julij . 
- Festival ulične umetnosti, 24. julij do 26. julij. 
- Magic in the Sky 2015, 25. julij. 
- Festival klasičnega vina Delicata 6. avgust do 9. avgust. 

Zaveč informacij o nastanitvi v NSTS Hibernia Residence in za rezervacijo kontaktirajte Giulio na gbuge@nsts.org ali na (356) 225 88 220.

Sorodni članki

Prijava