Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Dobrodošli v Potsdamu!

Mladi iz vsega sveta se v stilu srečujejo v youth hostlu Potsdam. Svojim gostom ponujamo obširne programe in storitve.

Vsebina

Odkrijte Potsdam – mesto parkov, palač in filmske zgodovine

Svojega obiska v našem hostlu ne boste hitro pozabili, saj je Potsdam kraj, kjer se prepletajo dediščina, mediji, velik izbor zabave in krajev za preživljanje prostega časa, pa tudi glavno mesto je pred pragom. Kdo še ni slišal za slavno palačo Sanssouci? Uživajte v starem mestu, v nizozemski četrti, filmskem parku Babelsberg z veliko filmske zgodovine, v legendarni četrti Babelsberg ali v sladki tovarni in trgovini sladkarij Katjes.

Lokacija: tiha in središčna!

Nov Youth Hostel se nahaja v prelepi potsdamski četrti Babelsberg le 50 metrov od postaje. V središče Berlina lahko s podzemno železnico (S-Bahn) pridete le v 40 minutah brez da bi morali prestopiti. Potsdam lahko iz hostla najbolje raziščete peš ali s kolesom.

Ponuja veliko zasebnosti

Vse sobe (16 dvoposteljnih in 27 štiriposteljnih sob) imajo kopalnico in nekatere so primerne tudi za gibalno ovirane. Opremljene so z najbolj moderno tehnologijo, dobro osvetljenimi sobami za seminarje, ki so popolne za sestanke. Tudi zunaj se lahko sprostite z igrami in druženjem. Vse obroke lahko pojeste na sončni terasi.

Izbor programov za skupine – Berlin in Potsdam

Boste obiskali Berlin ali Potsdam z razredom ali s skupino? Imamo idealen izbor programov. Prijazna ekipa Youth Hostla Potsdam vam bo z veseljem pomagala in se veseli vašega obiska.
 
Youth Hostel Potsdam
Schulstraße 9
14482 Potsdam
Phone: +49 331 5813-100

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava