Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Pomladna ponudba Švicarskih hostlov

Vsebina
Swiss Youth Hostels je zveza 52 mladinskih hostlov. Veliko se jih nahaja v zanimivih stavbah, naj bo to zaradi lokacije, zgodovine ali arhitekture. Znamka ''Youth Hostel'' predstavlja poceni nastanitev, ki daje poudarek tudi na kvaliteti in promovira družbeno odgovornost in naravi prijazen turizem. Youth hostli so odprti za vse – leta niso pomembna že več let.


Zakaj se ne bi v zadnji minuti odločili za dolg vikend ali tedenske počitnice? Ne bi moglo biti lažje. 35 youth hostlov se veseli vašega obiska v pomladi.

Ponudba: 3 ali 6 noči v skupni sobi z zajtrkom

Cena na osebo:
3 noči od 69 CHF.-
6 noči od 135 CHF.-

Velja: od 1. marca do 31. maja 2015 (vključno z veliko nočjo, binkošti in vnebohodom).

Rezervacije: Vsaj dan pred vašim prihodom.

Informacije: Ponudba je odvisno od razpoložljivosti hostla in ne velja za že obstoječe rezervacije. Gostje, ki ne želijo kupiti celoletne članske izkaznice, lahko kupijo dnevno člansko izkaznico na recepciji hostla, cena te znaša 6 CHF na osebo ali 12 CHF na družino na noč. Družine z otroki, starimi do 6 let, naj za rezervacijo kontaktirajo hostel preko telefona ali e-pošte. To posebno ponudbo lahko koristite z rezervacijo preko interneta s kreditno kartico, preko e-pošte ali telefona.

Več informacij na spletni strani: www.youthhostel.ch/spring 

Sorodni članki

Prijava