Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Pustolovščine v Braziliji

Vsebina
Belo Horizonte je glavno mesto brazilske zvezne države Minas Gerais, ki je znana po svoji naravni lepoti in zgodovinski pomembnosti. V tem mestu se srečata klasično in moderno na poseben način. Mesto je prav tako znano po prijaznih ljudeh, pa tudi po edinstveni kulinariki. Vsaka stavba predstavlja pomembno fazo brazilske zgodovine in to je kraj, kjer boste našli veliko arhitekturnih referenc iz modernega sveta, ki jih je upodobil znan arhitekt Oscar Niemeyer. Blizu kraja Belo Horizonte boste našli tudi veliko izbiro zanimivosti, vključno z jamami in gorovji, ki kar kličejo po pustolovščinah.


Adrena Sport Hostel je drugačen! Tukaj ne boste le spali med vašim potovanjem, ampak boste tudi izkusili pustolovščino z udobjem. Nov HI Hostel se nahaja v središču soseske Savassi, ene izmed najbolj prestižnih sosesk mesta Belo Horizonte. Soseska je znana po barih in trgovinah, ki jih najdemo tam.

Adrena Sport Hostel ponuja zasebne in deljene sobe in sprejema vse vrste gostov. V deljenih sobah ima vsaka postelja svojo svetilko in vtičnico, vsaka soba pa predstavlja drug avanturistični šport. Če želite s seboj prinesti svojo športno opremo, je tudi ta dobrodošla.


HI Hostel ima bralno sobo, televizijo in kuhinjo. Zajtrk, posteljnina in wi-fi so vključeni v ceno sobe. Da bi gostom življenje malo olajšali, ima hostel tudi pralnico in majhno trgovino.

Za tiste, ki želite raziskovati mesto, vam Adrena Sport Hostel ponuja športne in pustolovske izlete, ki vkljčujejo so plezanje, pohodništvo, kolesarjenje in vodne športe.

Sorodni članki

Prijava