Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Raziskujte v skupini

Vsebina
Zelo smo veseli, da vam lahko predstavimo novo spletno stran za skupinske hostle.

Dali vam bomo nekaj nasvetov, kako najbolje uporabiti spletno stran za načrtovanje vašega naslednjega izleta, kako lahko odkrijete nove priložnosti in izkušnje in kako lahko najdete drugačen način potovanja ali celo načine, ki vam bodo načrtovanje malo olajšali.



Prijatelji in družina
Potovanje ima veliko učinkov in ena izmed njih je zagotovo zbliževanje ljudi. Deljenje izkušnje z najboljšimi prijatelji in ljubljenimi lahko pričara lepe trenutke, ki se jih boste spominjali še leta.



- Novoletni pobeg
Ste že kdaj v zadnji minuti iskali nekaj, kar bi lahko počeli za novo leto? Nikoli ni prehitro načrtovati novega leta. Povabite skupino prijateljev in njihove boljše polovice in pobegnite v neznano mesto in praznujte s stilom.

- Podoživite stare spomine in ustvarite nove
Se spomnite tiste obletnice mature ali valete, ki ste jo načrtovali, a je nikoli niste izvedli? Vse se začne tukaj, pa če se hočete ponovno povezati v nekem odmaknjenem kraju ali pa uživati ob pogledu na Alpe.

Športni heroji
Če igrate v lokalni športni ekipi, uživajte v oddihu v gorah z drugimi popotniki ali pa s svojo skupino. Pomagamo vam lahko organizirati ne le nastanitve v Alpah ali blizu vaše naslednje tekme, temveč vam pomagamo tudi z opremo, športnimi urniki in skupinskimi aktivnostmi.



- V zimi
Če imate sezonske vstopnice in greste na ogled velike tekme z drugimi športnimi navdušenci, rezervirajte izlet in hostel blizu športnega igrišča.

- Smučarska sezona
Spet se bliža ta čas v letu – če sanjate o mrzlih jutrih na smučarskih progah z družino ali z vašim smučarskim klubom, imamo za vas skupino hostlov, ki se nahajajo v osrčju evropskih smučarskih lokacij, tako da lahko skupaj drsite po rdečih progah.

Zakladi ekipnega duha
Včasih je vse, kar potrebujete, da se povežete s svojo ekipo, kolegi ali sošolci, le teden na novi, vznemirljivi lokaciji. Če to ni vse, kar potrebujete, so tukaj za vas različne aktivnosti v hostlih.



- Trdo delo, super zabava
Vam delovni vikend v Belgiji zveni dobro? Ravnotežje je najboljše, zato imamo za vas konferenčne sobe, poslovne sobe in pisarne, vzamete pa si lahko tudi čas za kulturo in povezovanje s kolegi skozi različne igre.

- Izobrazba v drugi državi
Če si študent in iščeš super vikend s svojimi sošolci, učitelj, ki išče zanimiv izlet ali pa se približuješ ali pa se približuješ koncu študija in iščeš zabavo s prijatelji ali pobeg iz učilnic, imamo rešitev za tebe.



Ponujamo nastanitev in spletno stran s čudovitimi lokacijami za povezovanje skupin skozi različne aktivnosti.

Vsi naši hostli niso namenjeni velikim skupinam, zato upamo, da bo HI – Groups ponudilo rešitev za raziskovanje skupinskih nastanitev in bo vir za načrtovanje aktivnosti, ki ste jih že imeli v mislih. Upamo, da vas bodo naše nove ideje prepričale in da jih boste delili z vašimi popotniškimi prijatelji.

Sorodni članki

Prijava