Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Predbožični čas v Rhinelandu

Vsebina
Najlepši čas v letu ni popoln brez sprehoda na božičnem sejmu. Skodelica kuhanega vina, vonj medenjakov in prisrčno okrašene stojnice rokodelcev zagotavljajo čudovit izlet.

V katerikoli sezoni vam hostli DJH v Dusseldorfu in Kölnu ponujajo ugodno nastanitev tudi v mrzlih zimskih dnevih. Ne glede na to, ali potujete z družino, prijatelji ali kolegi, s šolo ali kar sam, vam z veseljem ponudimo aktivnosti v duhu božiča.



DJH hostel v Dusseldorfu je lahko vaše izhodišče za praznični sprehod. Uličice in trge v centru mesta krasijo razsvetljene stojnice, najlepše pa najdete na trgu, kjer se nahaja tudi mestna hiša.

Tri DJH hostli v Kölnu se nahajajo v vrvežu božičnih sejmov okoli katedrale. Obiščete lahko tudi božični sejem na ladji  - evropski največji plavajoči božični sejem s kar 45 stojnicami in čudovitim razgledom na stari center mesta. Zagotovo je vreden ogleda.

V regiji Rhineland je ogromno posebnih in čudovitih božičnih sejmov skozi katere lahko bolje spoznate mesto. Kdo bi si mislil, da ima sejem Aachen več kot 100 trgovcev, ponudnikov hrane in pijače in rokodelcev ter da je eden izmed treh največjih sejmov v Nemčiji? Mogoče bi radi poskusili Aachenski 'Printen', tradicionalni ingverjev biskvit? Božični sejem Bonn ponuja veliko in unikatno izbiro vse od lokalnih pa tudi do madžarskih poslastic.



Če bi radi obiskali enega ali več božičnih sejmov v regiji Rhineland, naši DJH hostli v Kölnu in Dusseldorfu ponujajo ugodno nastanitev. V vseh naših hostlih boste našli udobne in moderne sobe in sproščeno ozračje. Ponudimo lahko tudi raznoliko ponudbo aktivnosti.


Sorodni članki

Prijava