Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

wellnessHostel4000

Vsebina
Ideja se je porodila v glavah pionirjev alpinizma z željo, da ustvarijo nekaj novega. Hostel združuje tipično sproščeno vzdušje in nizke cene, kar sta kvaliteti, ki jih običajno s hostli povezujemo in moderni wellness in fitnes. Tukaj lahko najdete sodobno arhitekturo, gostoljubnost, prizadevanje za boljše življenje. Kombinacija vsega bo privabila goste iz vsega sveta. V zgradbi je na voljo tudi brezžični internet.



Restaurant4000 – sveže in lokalno
Sproščeno je moto tukajšnjih obrokov – slastni jedilniki, sveže pripravljeni obroki, ki jih lahko uživate na sončni terasi ali v restavraciji z veličastnim razgledom na gore.

Bistro4000
Bistro je glavna atrakcija hostla. To je kraj, kjer boste se dobili s prijatelji (starimi in novimi) in popili alpski tapas, osvežilni lassis (pijača iz mleka in sadja) ali pa aperitiv ob prijetnem ognjišču. 



Za mlade in športne
Na voljo so savne, telovadnica, plavalni bazen, športne skupine in klubi, pa tudi soba za seminarje in zdrava prehrana, primerna za športnike. Prav zaradi teh možnosti je hostel popolno okolje z dobro atmosfero za športne tabore in skupine, ki trenirajo. Tramvaj je prav tako oddaljen le 4 minute.



Inovativen in trajnosten
wellnessHostel4000 je prvi petnadstropni hotel v Švici, ki bo zgrajen iz gradbenega lesa. Zgradba bo združevala stil lokalnih skednjev in sodobne arhitekture, kar bo vzorec za prihodnost. Upoštevali bodo visoke okoljevarstvene standarde, saj bodo gradili pod standardom Minergie Eco. Povezan bo z lokalnim solarnim ogrevalnim sistemom.

Nastanitev
- 24 dvoposteljnih sob s kopalnico,
- 12 štiriposteljnih sob s kopalnico,
- 9 družinskih sob s 4 posteljami in kopalnico,
- 6 šestposteljnih sob s kopalnico v nadstropju.

Skupno ponuja 168 postelj.



Hrana
- Vključen zajtrk,
- raznolika ponudba večerij (3 hodi),
- kosilo v hostlu ali kosilo za zraven.

Infrastruktura
- Wellness na kar 1900 m2 s finsko savno, bio-mehko savno, zeliščno kopeljo s paro, masažno kadjo, kadjo za noge, vodno masažo, tuši z različno stopnjo toka vode, balkoni, sobo za sprostitev, sobo brez tehnologije, čajno postajo…
- 25-metrski bazen, masažna kad, otroški bazen, tobogan, zunanja terasa.
- Fitnes center z opremo znamke Nautilus.
- Pester program masaž.
- Soba za seminarje (do 30 ljudi).
- Prostorne skupne sobe.
- Dnevna soba z ognjiščem in z bistro4000.
- Restaurant4000 s teraso.




Sprostitev in zadovoljstvo telesa definira atmosfera in wellness. Savne, parne kopeli, vroči kamni in še več vas vabijo, da uživate v odmoru na odlično opremljenem prostoru. Uživajte v brezplačnem čaju in dovolite, da vas panoramski pogled na gore navdihne z novimi idejami.



V notranjem bazenu je poudarek na športu in zabavi. Aktivnost je tukaj na vsakem koraku, pa naj trenirate v 25-metrskem bazenu, se regenerirate v masažni kadi ali pa uživate z družino v otroškem bazenu in na toboganu.

V fitnesu je poudarek na moči in vzdržnosti. Oprema Nautilus omogoča profesionalnim in rekreativnim športnikom doseči raznolik, sistematičen in učinkovit trening.



Program zaokrožuje ponudba masaž

Atmosfera bistroja bistro4000 vabi k oddihu ob alpskemu tapasu, osvežilnemu lassisu ali ob aperitivu ob ognjišču pred ali po obisku Aque Allalin.

Sorodni članki

Prijava