Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Pustolovščine na Irskem

Pustolovščina je bližje, kakor bi si mislili, saj An Óige uradno pričenja s Craic ‘n’ Crash – novo skupino za pustolovke dogodke.
 
Privoščite si pustolovščino na Irskem z An Óige – Irsko Youth Hostel zvezo ter njihovo skupino za pustolovske dogodke: Craic ‘n’ Crash. Craic ‘n’ Crash organizira žepu prijazne pustolovske oddihe v naravi po celi Irski in sicer za udeležence mlade (po duši) med 18 in 35 let.
Vsebina
Skupina Craic ‘n’ Crash je pripravila odličen program za konec tedna, v katerem bodo mladi uživali, tudi če ni poudarka na pivnici! Tako zagotavljajo, da bodo res ponudili craic, kakor pravijo v svojem imenu, kar v jeziku Gelik (izvirni jezik Irske) pomeni zabava, spoznavanje novih ljudi, izhod ter dejavnosti, katerim pa sledi crash, kar pa seveda pomeni, da zaključite aktivno pustolovščino v katerem izmed An Óige hostlov, ki so razporejeni na kar enaindvajsetih prekrasnih lokacijah po Irski.
 
Ker je leto 2014 irsko leto pustolovščin, je to odličen čas za začetek dogodkov Craic ‘n’ Crash, ki vključujejo jadranje, surfanje, paint-ball, pohodništvo, kolesarjenje, veslanje in še mnogo drugega. Aktivni oddihi, ki se bodo odvijali v naslednjih mesecih vključujejo dogodke kot so Newgrange Adventure Weekend z raftingom na divjih vodah, Connemara Adventure Cycle kolesarjenje ob junijskih državnih praznikih, vključno s splavarjenjem/veslanjem, potapljanje s pomola, plavanjem v jezeru, plezanje v steni, obhodom gradov ter Connemara Hiking Adventure s pohodi na območje Twelve Bens.   
 
Ponudba pa je povrh vsega tudi ugodna! Za skupine zagotavljajo cene nočitev, ki niso pretirane za popotniške žepe, saj se gibljejo med €60 in €130 po osebi za oddih ob koncu tedna. Cena vključuje vse vaše dejavnosti, obroke ter v največ primerih dve nočitvi v hostlih An Óige. 
 
Za uradni začetek kampanje Craic ‘n’ Crash, je An Óige pripravil posnetek vrhuncev doživetji, ki predstavljajo le nekaj dejavnosti v najbolj znanih hostlih s po petimi zvezdicami. Hkrati pa poteka tudi natečaj, da osvojite dve brezplačni mesti na pustolovščini Connemara Adventure v območje Twelve Bens v juniju. Za sodelovanje preprosto poglejte video na strani An Óige Facebook (facebook.com/anoige) ter nam zaupajte, ali je na posnetkih tudi vaša priljubljena pustolovščina v naravi.
 
V kolikor imate dodatna vprašanja, ali pa bi se nam radi pridružili, nam pišite na info@anoige.ie!

Sorodni članki

Prijava