Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Od otoka do otoka v ZDA

Vsebina
Takoj ob obali zvezne države Massachusetts se nahajata dva ekskluzivna otoka, ki spadata med naj ekskluzivnejše na svetu – Martha’s Vineyard in Nantucket. Ta otoka pogosto obiskuje predsednik ZDA ter še mnogo drugih slavnih osebnosti, saj oba otoka ponujata neokrnjene plaže, čudovite pohodniške in kolesarska potu ter ogromno dejavnosti na svežem zraku. Kar pa je za nas najpomembneje, pa je dejstvo, da ima vsaki izmed obeh otokov tudi svoj hostel.



HI-Martha’s Vineyard je dobil nagrado za najprijaznejši hostel na svetu leta 2013, saj je dobil med več kot 4000 hostli v Hostelling International zvezi kar največ glasov v kategoriji prijaznosti. Med obiskom otoka pa svetujemo, da si privoščite vožnjo s kajakom, ali pa da si spočijete na plaži. Seveda pa vas vabimo, da si ogledate tudi katero izmed umetnostnih galerij.

HI-Nantucket je bil nekoč ostaja za reševalce, ki je bila zgrajena že leta 1873. Nahaja se takoj pri surferski plaži ter ima preprost dostop do vseh aktivnosti, ki jih lahko na otoku izvajate. National Geographic je otok Nantucket razglasil za najboljši otok na svetu v letu 2012, a če vas to še ne prepriča, vedite, da vam hostel ponuja tudi brezplačne samopostrežne waffle za zajtrk, zaradi česar se otok zares splača obiskati!



Če pa vas pot zanese do mesta Boston, kjer se nahaja HI-Boston – naj vam samo prišepnemo, da je bil ta hostel razglašen za najbolj zelen hostel na svetu, v letu 2013. Vsekakor pa je Boston odlično izhodišče za obisk obeh poprej omenjenih otokov. Tukaj lahko najdete še več informacij o naših hostlih na Cape Codu.

Sorodni članki

Prijava