Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

YHA Cambridge ponovno vabi

Vsebina
Že dodobra uveljavljen YHA  hostel v samem mestnem centru Cambridge, je doživel obnovo vredno skoraj poldrugi milijon funtov. S tem projektom so želeli (in uspeli) hostel posodobiti, da ustreza vsem sodobnim željam in potrebam, katere pričakujejo obiskovalci mestnih hostlov.



Nahaja se na odlični lokaciji, saj je zgolj dve minuti hoje oddaljen od železniške postaje ter le 15 minut stran od vsega dogajanja tega nadvse živahnega in »odštekanega« mesta. YHA Cambridge vam zagotavlja nepozaben mestni postanek. 



To živahno, zgodovinsko, univerzitetno mesto je odličen kraj za obisk, če si želite naužiti kulture. Z mnogimi fakultetami, muzeji, umetnostnimi galerijami… zagotovo poskrbi za vse vaše želje po obisku znamenitosti. Predlagamo vam, da si najamete punt – saj je prav po njih mesto znano, seveda pa si lahko izposodite tudi kolo, kar je verjetno najboljši način za ogled starodavnih mestnih ulic.



Po prenovi ima sedaj hostel 122 postelj, od tega jih je osem v dvoposteljnih sobah, 11 sob pa ima tudi lastno kopalnico, s čimer bo poskrbljeno za udobje tekom vaše namestitve pri nas. Čez dan si spočijte, pojdite na pijačo v Scholars bar proti večeru in se prepustite užitkom okusne pice iz krušne peči. Vzdušje je prijazno, sproščeno in navdihujoče – vse kar bi pričakovali od znamenitega študentskega mesta kakor je Cambridge!

Več informacij na spletni strani: www.yha.org.uk/hostel/cambridge 

Sorodni članki

Prijava