Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Popolna poroka v hostlu na Irskem

Whitepark Bay ponuja posebne nastanitve za skupine in posameznike s celega sveta že od samega začetka, se pravi od oktobra 1996, vendar pa so edinstveno ponudbo, po kateri se razlikujejo od drugih pričeli izvajati šele letos. Če si torej želite izvirnosti in drugačnosti, potem berite dalje…

Vsebina

Whitepark Bay

Poseg na področje porok je pričel po tem, ko se je menedžerka za marketing pri Hosteling International (Cathy Magovern) pričela ukvarjati z načrtovanjem in pripravami porok v Whitepark Bay hostlu, za prijatelje in družino. “Toliko različnih pritiskov in skrbi je za pare, ki načrtujejo poročno slavje, da prav pokvari užitek ob tem posebnem dnevu. Verjamem, da je dogajanje pred samim dnem, ki pripelje do svečanega trenutka, prav tako pomembno in da je veseli par tisti, kateremu se je potrebno prilagoditi,« pravi, »poroke bi morale biti praznovanje sreče.«

Izjemen prostor

Na voljo je mnogo različnih prostorov, kjer je mogoče organizirati veliko svatovanje – od skednjev do dvorcev, vendar so Cathy in njena ekipa ponudili Whitepark Bay kot edinstveno, saj tega, kar ponujajo oni ne ponuja nihče drug.
 
“Ponujamo izjemen prostor, kjer si lahko pari sestavijo sanjski dan po svoji meri. Sprejmemo lahko in poskrbimo za do 85 gostov, ki lahko udobno sedejo k obedu. Potrudili se bomo, da poskrbimo za udobje in namestitev za goste srečnih mladih parov, kolikor je to le mogoče v skladu s pravilniki in zakoni, ki se jih moramo držati.”
 
Trenutno nudimo zgolj možnost gostitve svatovanja, si pa prizadevamo, da bomo v kratkem lahko nudili možnost sklepanja veze pred matičarjem. Širni zunanji prostor je zelo slikovit, zlasti v poletnih mesecih, ter še dodatno podkrepi prekrasne občutke že tako srečnega dogodka, ki bo dopolnjen s pogledi na podeželje in obalo.

Ekskluzivni najem

Na voljo je paketna ponudba, ki je namenjena višjim cenovnim razredom. »Srebrn paket se prične pri £1,500, kjer si za svoje potrebe najamete hostel in nočitve za 50 oseb – za eno noč,” razloži Cathy. “Ta paket nudi možnost nadzora dneva dogodka, se pravi da lahko izberejo, kako želijo imeti prostor okrašen. Povezali pa smo se tudi z lokalnim poročnim salonom, ki vam z veseljem prevzame skrbi glede organiziranja. Imamo pa tudi biserni paket, ki stana okoli £1,750 ter je predviden za 95 gostov in vključuje najem finih stolov, miz in prtov.
 
Na voljo pa je tudi najvišji razred porok – diamantni paket, ki med ostalim vključuje tudi pravljično razsvetljavo, osrednjo okrasitev, prevleke za mize in tako dalje… ter stane okoli £1,900.”

Neverjetna lokacija

Na vrhu klifa, le dve minuti od nacionalne plaže National Trust Whitepark Bay, je objekt postavljen v naravno okolje, ki vam preprosto vzame dih in ponuja izjemne možnosti fotografiranja mladim parom. Cathy je ugotovila da,: “…dejstvo, da naš paket vključuje tudi prenočitve za 50 oseb, zgolj olajša stvari. Mnogi poroke načrtujejo mesece, če ne celo leta vnaprej, vendar se dogodek zaključi v roku parih ur. Prenočitev po poroki omogoča parom, da dalj časa preživijo s svati ter tako ustvarijo pravo vzdušje. Le kaj je boljšega, kot prebuditi se naslednje jutro, sedeti ob odprtem kaminu, s kavico v roki (ali morda kozarčkom penine od prejšnjega večera) ter obujanju spominov, na dan, ki je pravkar minil? Tako lahko ta posebni dan traja tudi naslednje jutro ter vam da tisti posebni občutek bližine in družinskega okolja, z vašimi svati.”
 
Whitepark Bay poroke je podjetna zamisel, ki jo vodi Hostelling International NI – neprofitna organizacija, ki je bila ustanovljena leta 1931 ter ni povezana z nobenim izmed prestižnih hotelskih ponudnikov po svetu. Tako hostel ni več sobica z obveznosti, ki jih morate opraviti pred spanjem, temveč ponuja WiFi (brezplačno), sobe s sanitarijami, čaj ali kavico, ki si jih lahko skuhate tudi sami ter mnogo sob, kjer so na voljo tudi televizije in drugi dodatki.
 

Sorodni članki

Prijava