Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Dobrodošli v YHA Brighton - Anglija

Vsebina
YHA (Anglija in Wales) je pridobila dovoljenje za nov hostel s 180 posteljami, ki se bo nahajal ob znameniti obali mesta Brighton. Royal York, eden najbolj znanih hostlov v Brightonu, je prav posebna stavbi, ki je doživela že kar nekaj preobrazb, saj je v preteklosti že bila tako hotel, kot tudi poslovna stavba s pisarnami. Sedaj bo to postal nov član mreže in nova pridobitev med prekrasnimi in zgodovinsko pomembnimi stavbami, s katerimi se YHA Youth Hostel mreža ponaša. Doprinesel pa bo tudi raznolikosti ponudbe za vse, ki potujejo po Angliji in Walesu. 



Trenutno se pripravljajo načrti za notranjo ureditev in opremo, predvidevamo pa, da bo hostel svoja vrata gostom lahko odprl že začetkom letošnjega poletja.

Hostel bo vsekakor zagotavljal kakovostno nastanitev po pristopnih cenah za goste, ki si želijo spoznati to živahno Britansko mesto. Znan po svoji kombinaciji kreativnosti in barv, ponuja Brighton tako oddihe na plaži, kakor spoznavanje kulture v mnogoterih muzejih, gledališčih itd. ter seveda zabave do zgodnjih jutranjih ur, če se odločite izkusiti legendarno nočno življenje.

YHA Brighton bo ljudem omogočil ugodnejši obisk mesta in bo zagotovo priljubljen med popotniki.

Sorodni članki

Prijava