Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Lonely Planet ima rad HI hostle

Vsebina
Lonely Planet je objavil 10 prenočišč, z največjo vrednostjo ponudbe glede na ceno za leto 2014 – in veste kaj? – skoraj polovica jih je HI hostlov! Berite dalje in si oglejte za katere Lonely Planet meni, da ponujajo največjo vrednost za vaš denar in vam ponujajo nepozabno namestitev.

The Backpack, Cape Town, Južnoafriška Republika
Odkrijte prekrasen Cape Town ter se nastanite v stilskem hostlu Backpack. Vzdušje in šarmantnost hostla Backpack vam zagotavljata nepozabno nastanitev. Čez dan uživajte ob sproščujočem bazenu, ki vam ponuja izjemen pogled na goro Table Mountain, si privoščite kak koktajl ter ob večerih uživajte v slastni večerji, pečeni na žaru, kjer boste spoznali tudi druge popotnike z vsega sveta. Seveda pa si lahko poiščete tudi zulujske ogrlice, Xhosa lutke in Mandela torbice v trgovinici v samem hostlu. Hostel pa se trudi biti prijazen tudi do lokalnega okolja, zato zaposlenim vplačuje v sklad za izobraževanje na fakulteti ter podpira mestne programe prostovoljstva.


 
Sydney Harbour YHA, Sydney, Avstralija
Če ste namenjeni v Sydney, bivajte tam v stilu. Sydney Harbour YHA vas bo nemudoma prepričal, saj s svoje terase na strehi ponuja neverjeten pogled na celotni predel Sydney Harbour. Vendar pa pogled ni vse, s čimer se lahko ta hostel ponaša, saj je bil zgrajen na arheoloških ostankih kolonialnega Sydneya, kar pomeni, da je v soseski The Rocks. To pomeni, da se hostel nahaja v enem najbolj zanimivih predelov mesta Sydney ter je le kratek sprehod oddaljen od večine največjih znamenitosti v mestu. Seveda pa velja omeniti tudi, da je hostel opremljen po najvišjih sodobnih standardih in da imajo vse sobe klimatsko hlajenje.


 
Inkosana Lodge, dolina Champagne, Drakensburg, Južnoafriška Republika
Z izjemno panoramo gorovja Drakensburg v ozadju, se pred vami razprostirajo staromodni vrtovi, skozi katere se lahko sprehodite po mili volji in spoznate različne klice ptic, ki vam nudijo sproščujoče vzdušje tekom vašega postanka v hostlu Inkosana Lodge v JAR, v dolini Champagne. Zagotavljamo vam, da se boste tukaj znebili stresa. Na voljo imate pohodniško kočo ali pa zasebne prostore z ogrado, imate pred sabo ponudbo izjemnih pokrajin po katerih lahko pohajate, ali pa obiščete lokalno vasico ter spoznate navade in se okrepčate ob večerji na žaru.


 
Old Plovdiv Guesthouse, Plovdiv, Bolgarija
Ta prekrasen butični hostel vodita Hristo Giulev in njegova žena, ki sta skupaj obnovila stavbo do njene pretekle slave. Gostje, ki se nastanijo v Old Plovdiv Guesthouse bodo spoznali razkošje starega sveta v kombinaciji s toplim družinskim vzdušjem. Vse sobe so elegantno okrašene in opremljene s prekrasnimi, stilsko izbranimi, starinami. Po sproščujočem počitku v razkošni postelji se na sončnem dvorišču okrepčajte z zajtrkom ter pojdite raziskovati prekrasno staro mesto Plovdiv, ki vam bo takoj pred pragom. 


Sorodni članki

Prijava