Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Hostli za skupine v Sloveniji

Vsebina
Pomlad se prebuja in s pomladjo želja po potovanju, tako v posameznikih, kot tudi v skupinah, ki iščejo primerne prostore za aktivnosti, kot so team-building, seminarji, konference ali športne priprave.
 
Tudi tokrat je Popotniško združenje Slovenije pripravilo izbor šestih hostlov, kjer boste lahko kar najbolje in po ugodnih cenah zadovoljili potrebe še tako zahtevne skupine. Predstavljamo vam hostel Slovenj Gradec, ki se nahaja v prostorih Mladinskega centra Slovenj Gradec v osrčju Koroške in razpolaga z vsem, kar skupine potrebujejo. Tudi na drugem koncu Slovenije, v Ajdovščini vam tokrat predstavljamo hostel Ajdovščina, ki se prav tako nahaja v Mladinskem centru, ki razpolaga z zadostnim številom predavalnic. Na Bledu, biseru slovenskega turizma, vam ponujamo hostel Bledec, ki je najstarejši slovenski hostel , ki se nahaja le nekaj sto metrov od blejskega jezera in nedaleč stran od naravnih lepot, kot je blejski Vintgar.
 
 
Na Slovenski obali vas pričakuje hostel Portorož z najlepšim razgledom, ponuja pa tudi nekaj skupnih prostorov ter pokrito pergolo s plinskim žarom, kjer boste lahko sami ustvarjali tako kosila, kot večerje in se seveda družili ob pogledu na jadransko morje. V slovenski prestolnici vam tokrat ponujamo Hostel Ljubljana, ki se nahaja blizu obvoznice in ima ogromno brezplačno parkirišče, razpolaga pa tudi z ogromno telovadnico in fitnesom. Nazadnje pa vam predstavljamo še hostel Radenci, ki se nahaja v prostorih dijaškega doma Radenci, kar pomeni, da imate možnost polnega penziona ter skoraj neomejeno število prostorov za druženja ali delavnice. Upam, da smo vam s tem olajšali vašo izbiro in postregli s pestrim izborom kakovostnih hostlov.
 
1. Youth Hostel Slovenj Gradec
V hostlu Slovenj Gradec nudimo namestitev v moderno opremljenih sobah, in sicer enoposteljnih, dvoposteljnih in štiri posteljnih sobah ter v štirih apartmajih, ki pa ponujajo bivanje za tri, štiri ali osem oseb. Skupno število ležišč je 59. Vse sobe in apartmaji so opremljeni z lastnimi kopalnicami in sanitarijami, en apartma je prilagojen invalidom. Gostom je namenjena tudi skupna kuhinja, kjer si lahko vsak pripravi svoj obrok. Poleg kuhinje je tudi pralnica, kjer lahko gostje operejo, posušijo in zlikajo svoja oblačila.
 
 
2. Youth Hostel Ajdovščina
Hostel Ajdovščina se nahaja v Športnem parku Pale na obrobju mesta, le nekaj minut hoje od centra mesta. Hostel razpolaga skupno s 50 ležišči; s tremi 4 posteljnimi sobami, eno 6 posteljno sobo, eno 8 posteljno sobo in največjo sobo s 24 ležišči, kjer so ležišča razporejena tako, da ima vsak še zmerom veliko mero zasebnosti. V hostlu Ajdovščina so dobrodošli predvsem organizatorji konferenc, prireditev, razstav ali družabnih srečanj, saj objekt med drugim vsebuje tehnično opremljeno koncertno in konferenčno dvorano, galerijo, večnamensko sobo, učilnico, priročen prireditveni prostor z odrom na prostem.
 
 
3. Youth Hostel Bled
Hostel Bledec je popolnoma obnovljena stavba in nadaljuje 80-letno tradicijo mladinskega turizma na Bledu. Nahaja se v mirnem predelu kraja, oddaljenem od jezera le 5 minut hoje. Mimo vodi tudi prijetna sprehajalna pot do gradu, kamor je mogoče priti v pičlih desetih minutah. V objektu je 12 sob s 55 ležišči, ki so večinoma tri, štiri in pet posteljne, opremljene s tušem, WC-jem in TV; restavracija, bife, skupni prostor z internet kotičkom in parkirišče.
 
 
4. Youth Hostel Portorož
Hostel Panorama Portorož se nahaja nad Portorožem, na višini 150 m nad morjem. Objekt leži na najvišji točki mesta, na 5000 m2 veliki parceli in ima čudovit vrt s travnikom, pergolami in terasami. Gostom nudijo oddih na čudoviti lokaciji z izjemnim razgledom na Portorož. Hostel premore 97 ležišč in 4 dodatna ležišča v 20 sobah. Sobe so dvoposteljne, troposteljne, štiriposteljne in šestposteljne. Na razpolago pa sta tudi dva dormitorija za 10 in 14 oseb ter štirje apartmaji – dva za 4 osebe in dva za 6 oseb. Največja velikost skupine, ki jo hostel lahko sprejme je 110 oseb.
 
 
5. Youth Hostel Ljubljana
Hostel Ljubljana se nahaja v sklopu hotelske zgradbe. Hostel ima 35 ležišč (2 posteljna, 3 posteljna, 4 posteljna, 6 posteljna in dve 10 posteljni sobi). Kopalnice, obnovljene v letu 2013, so v istem hodniku kot sobe, gostje pa lahko uporabljajo tudi kopalnice v športnem centru. V sobah so varnostne omarice. Večje skupine lahko nočitve v hostlu kombinirajo s sobami hotelske kakovosti (1, 2 ali 3 posteljne sobe), ki imajo dodatno kapaciteto 100 gostov. Gostje imajo dostop do brezplačnega brezžičnega interneta v veži.
 
 
6. Youth Hostel Radenci
Hostel Radenci razpolaga s 60 sobami. Večina je dvoposteljnih, nekaj sob pa je tudi triposteljnih. Sanitarije so skupne za 4 oz. 6 sob. Gostom so na voljo: fitnes, zunanje igrišče, multimedijske učilnice za večje in manjše skupine ter večnamenska dvorana z odrom za kulturne prireditve, seminarje in druga družabna srečanja. Za rekreacijo organizirajo najem športne dvorane pri šoli, rafting po Muri in tudi kopanje v Zdravilišču Radenci. Ob urejenih sobah imajo gostje možnost zajtrka, kosila, malice in večerje. Sprejemajo skupine do 100 oseb.
 

Sorodni članki

Prijava