Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Travellers hostel Praga

Vsebina
Mesto vam je kot na dlani!

Optimizirajte stroške in doživite kar največ! To bi bil odličen moto za "TRAVELLERS HOSTEL PRAHA" (Praga), turistično nastanitev v samem srcu mesta. "TRAVELLERS" je primeren za vse, ki si želijo uživati v lepotah češke prestolnice in jo spoznavati kar peš. Če torej radi hodite, ali pa vam je preprosto žal dati denar za javni prevoz, ni težav! Prišli ste na pravi kraj, v zgodovinski center, ki je le par korakov stran od največjih umetniških znamenitosti Prage. 



Pred posebnega truda boste takoj prišli do veličastnega »starega mestnega trga« kjer stoji slavna astronomska ura (5 min); židovske četrti z vpadljivim pokopališčem in zanimivo sinagogo (5 min); Karlov most (10 min) ki vas popelje v razne mite in pravljice... ter do še vedno največjega gradu v Evropi, kakor tudi katedrale St. Vita, monumentalnega nacionalnega gledališča in Venčeslavovega trga... A vsem tem zanimivostim navkljub, se največ mladih popotnikov odpravi v Prago zaradi povsem drugega razloga: to je običajno živahno nočno življenje, množica glasbenih nastopov, cenovno ugodne pijače ter možnosti počastiti dobro družbo z dobrim pivom po nizkih cenah.



Tako da je Travellers hostel Praha prava izbira za vas, saj vam je Praga kot na dlani!

Sobe
Petr Jelinek je javnosti odprl Travellers hostel leta 1997, po devetih mesecih obnove, v stavbi, ki je pripadala praški judovski skupnosti. 2013 je svoj podjem prodal prijatelju Antonu Plášku, ki je spremenil ime v Travellers hostel Praha.



Hostel lahko sprejme do največ 157 oseb v različnih nastanitvah, ki lahko zadostijo različnim potrebam potnikov. Mladi (a ne le oni) lahko privarčujejo nekaj denarja in se odločijo, da nočijo v skupnih ležiščih, v sobah z 10, 12 do 16 postelj, ali pa v bolj zasebnih sobah z 1-4 posteljami. V takšnem primeru si boste z drugimi delili tuš, ali pa kuhinjico. Seveda pa so na razpolago tudi sobe z lastnimi tuši, primerne za pare, ki želijo malo več intimnosti. Če pa želite, vam "TRAVELLERS" ponuja tudi prenočitve v udobnih apartmajih, ki so polno opremljeni in lahko sprejmejo do šest oseb. Vsi pa lahko uživate v veliki skupni klubski sobi, kjer se pogostite z zajtrkom (ki je vključen v ceno), hkrati pa se lahko tam tudi družite. Internet je vedno na voljo, tudi če nimate lastnih tehničnih pripomočkov, je pri recepciji na voljo računalnik. Vsa nadstropja imajo kakovosten varnostni sistem in je do njih mogoče priti z dvigalom.



Nočno življenje
V sami stavbi, v kateri se nahaja Travellers hostel Praha je več restavracij, kjer lahko okusite tipične češke jedi, kot je tradicionalni golaž. Pri njih lahko izkoristite tudi mnogo prednosti, ki vam jih ponuja članska izkaznica Hostelling International! Po večerji pa se pripravite na noč glasve v dobri družbi in ob izvrstnem pivu, saj so glavni nočni klubi kot so "The Roxy", "Le Chapeau Rouge" ter priljubljeni "Beer Museum" v neposredni bližini. Uživajte in ne skrbite, kako se boste vrnili v posteljo.



Za vaš obisk Prage vam tako priporočamo naš hostel, ki vam omogoča popolno svobodo gibanja po mestu!

Bruno Greco

Dlouhá 33, 110 00 Stare Mesto,
Hlavní Město Praha, Czech Republic
Phone: +420 224 826 662

Sorodni članki

Prijava